Unieke manieren om deze winter actief te blijven

Ik ben absoluut NIET klaar voor de winter. De kou, de verkoudheid (zoals bij ziekte), de gladde wegen…etc. Dat gezegd hebbende, we hoeven dit jaar niet in een depressieve, niet-sportende sleur te gaan! Sta op en word actief met deze geweldige tips om deze winter actief te blijven!

Als het buiten koud wordt, kan je trainingsroutine echt plat op zijn gezicht vallen. De kou van het seizoen is zo demotiverend en dit kan je trainingsroutine in de war brengen.

Sloot die winterse workout-ellende af door een aantal van deze unieke manieren te proberen om fit te blijven.

Unieke manieren om deze winter actief te blijven1. Maak een lange wandeling of trektocht
Wandelen is een van de beste oefeningen die je kunt doen, het verhoogt de bloedstroom, geeft je hart en longen een boost en is een geweldige stressverlichter. Wandelen is wandelen met uitzicht.

U kunt wandelen door het bos, steile heuvels op of gewoon langs een rustige rivier. Beide activiteiten vereisen een goed paar schoenen en warme kleding. Dus bundel je en ga op pad.

2. Doe aan wintersport
Skiën, snowboarden en schaatsen zijn geweldige wintersporten die je trainingsroutine echt kunnen opwarmen. Deze activiteiten bieden een leuke manier om van het winterweer te genieten terwijl je toch aan het sporten bent.

Het opnemen van een nieuw type training in je routine kan ook helpen om spieren te trainen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Dus ga naar de piste of de ijsbaan, je lichaam zal je er dankbaar voor zijn.

3. Gebruik de trap
In de winter of zomer is het gebruik van de trap een geweldige manier om uw conditie op te krikken. Tijdens het winterseizoen kunnen trappen een onderbreking bieden van de koude steek van de temperatuur.

HET GROTE AAN TRAPPEN IS DAT JE ZE ZO OVERAL KUNT VINDEN. DUW JEZELF UIT EN PROBEER ZE MET TWEE TWEE TEGELIJKERTIJD TE BEKLIMMEN.

4. Word lid van een sportschool
Als je echt wat extra ondersteuning nodig hebt om op het goede spoor te blijven, ga dan naar een sportschool. Sportscholen bieden een verscheidenheid aan gewichts- en cardiovasculaire apparatuur, groepsfitnesslessen en andere mogelijkheden om binnen te trainen.

Sommige sportscholen hebben zwembaden van olympische afmetingen (zoals de beste sportscholen ter wereld) waar je je zomerse zwemroutine kunt voortzetten. En lid zijn kan een geweldige manier zijn om het huis uit te gaan en te socializen.

5. Train thuis in uw garage
Je hebt een sportschool recht onder je neus en je wist het niet eens. Als je een geïsoleerde garagedeur hebt die de kou buiten houdt, heb je een heerlijke plek om te sporten. Temperatuur is een reëel probleem wanneer je probeert te touwtjespringen, je crunches erin krijgt of wat gewichtheffen doet.

Een plek hebben die je tegen de kou beschermt, kan je motiveren om door te gaan met je trainingsroutine, zelfs in de diepe kou van de winter.

blijf deze winter actief brandhout6. Hak wat brandhout
Dit klinkt gek, maar hout hakken kan tot wel 500 calorieën per uur verbranden! De herhaling van het zwaaien met de bijl kan een soort meditatieve toestand creëren die je algehele stressniveau vermindert.

Dus of je het nu nodig hebt voor vuur, of je hebt gewoon het hout uit je tuin nodig, probeer het te hakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *